Aktuella kampanjer

Här hittar du de produkter vi just säljer till ett bra pris just nu. Kampanjer kommer och går hela tiden. Om du vill hålla koll på när din favoritprodukt säljs till ett billigare pris föreslår vi att du följer oss på Facebook eller tittar in på den här sidan då och då.

Julklappstips – 3-pack Keratin Healing Oil

Julklappstips – 3-pack Keratin Healing Oil

Ett fint juklappstips till dig själv eller din vän? 599kr istället för ordinarie pris 957kr. Ett trepack som innehåller:

Lustrous shampoo, ett ultralyxigt, reparerande schampo som fyller på nödvändigt keratinprotein för att återställa hårets volym. Rikt och krämigt lödder. Fri från sulfater, parabener, gluten och natriumklorid.

Lustrous Conditioner, ett ultralyxigt, reparerande balsam som fyller på nödvändigt keratinprotein för att återställa hårets volym, styrka och hälsa. Keratinprotein rekonstruerar hårets inre skikt för att ge fyllighet och spänst. Phyto IV Complex återfuktar håret så att det blir mjukt och silkeslent.

Hair Treatment. Återuppbyggande, ger volym och styrka med koncentrerade reparerande egenskaper. Optimal återfuktning samtidigt som elasticitet och glans återställs. Fri från sulfater, parabener, gluten och natriumklorid. Värmeskydd upp till 260°C.

Lustrous Finishing Spray från Lanza

Lustrous Finishing Spray från Lanza

Kampanjpris på Lanzas Lustrous Finishing Spray. Vi säljer den för 89kr (istället för ordinarie pris 119kr).

Snabbtorkande hårspray med mycket stadga ger långvarigt, flexibelt stöd som motverkar frizz och stänger ute fukt. Fyller på nödvändigt keratinprotein för att öka hårets volym. Utökat UV- och hårfärgsskydd. Värmeskydd upp till 260°C. Hold: 9 av 10.

• Hold: 9 av 10
• Torr med hög glans.
• Mycket stadga.
• Bygger volym.
• Fullt UV-skydd.
• Färgbevarande.
• Värmeskydd 260°C.

Duopack med Airpaste och Texture Cream

Duopack med Airpaste och Texture Cream

Kanonpris på denna duopack just nu! Du får bägge för 189kr (ordinarie pris 308kr).

Airpaste 55ml ger dig textur och fyllighet äntligen i kombination! Spraybar stylingpaste framtagen för både män och kvinnor. Ger ett starkt grepp för ett rufsigt utseende med en ren känsla. Vaxfri formula, tvättas ur lätt och fullständigt.

Texture Cream är en stylingkräm som ger spänstigt stöd med medgörlig rörelse. Ger textur, volym och glans. Värmeskydd upp till 260°C. Control: 6 av 10.

Healing Remedy – Scalp Balancing Cleanser

Healing Remedy – Scalp Balancing Cleanser

Kampanj, säljs för 149kr (ordinarie pris 199kr)

Hjälper till att hålla håret och hårbotten frisk. Lugnande dagligt schampo som återställer hälsa till både hår och hårbotten. Shisomynta, Papaya och andra naturliga ingredienser eliminerar mjäll och andra föroreningar. Minskar oljighet och överskott av talg för att främja perfekt balans i hårbotten. Keratin Healing System fyller på nödvändigt keratinprotein för ett starkt, glänsande hår.

Hair Treatment

Hair Treatment

Nu har vi flera kampanjer på gång, det här är en av dem. Vi säljer Lanzas Hair Treatment för 185kr (istället för 239kr).

Den är återuppbyggande, ger volym och styrka med koncentrerade reparerande egenskaper. Optimal återfuktning samtidigt som elasticitet och glans återställs. Fri från sulfater, parabener, gluten och natriumklorid. Värmeskydd upp till 260°C

Pin It on Pinterest

Share This